Find vej: Forside » Artikler » Succesrige håndværkere jubler over simpel IT

Succesrige håndværkere jubler over simpel IT

Lagt på maler24.dk den 02-09-2015 af malerMaster


Håndværksbranchens foretrukne leverandører af IT-værktøj tager nu landet rundt for at møde kunderne i øjenhøjde. Fire danske storbyer bliver for en kort stund samlingspunkt for små og mellemstore håndværkere, der vil fremtidssikre forretningen med effektiv IT. Roadshowet forventes at få mere end 200 deltagende virksomheder.Teknologien udvikler sig hurtigere end nogensinde og hurtigere end, at menigmand kan følge med. Det gælder også for den danske håndværksbranche, hvor det er blevet sværere og sværere at holde sig opdateret på de nyeste IT-redskaber.

Det mener fire af branchens anerkendte IT-leverandører også. Derfor har de taget sagen i egen hånd og inviteret tusindvis af virksomheder til et event om værdien af konkrete IT-løsninger inden for økonomi, time-/sagsstyring, løn og leverandørfakturaer.

”Vi er meget bevidste om, hvor travl en hverdag de danske håndværksmestre har. De skal både sørge for, at virksomheden har en indtjening, at der er styr på omkostningerne og ordrerne, at medarbejderne ved, hvad de skal lave osv. Derfor mener vi ikke, at man kan forvente, at de også har styr på alt, hvad der rører sig inden for IT-branchen. Som leverandører har vi selv et ansvar for at sprede det glade budskab om værdien af moderne IT, ” forklarer Peter Haahr fra Intempus Timeregistrering, som er en af de fire leverandører, der står bag rundrejsen på de danske landeveje.

10.000 håndværkere kan ikke tage fejl
Det stort anlagte Roadshow henvender sig til alle små og mellemstore håndværkere, der ønsker at strømline nogle af virksomhedens mere tidskrævende forretningsgange. Det kan være alt fra kundefakturering og timeregistrering til udbetaling af løn og automatisering af virksomhedens fakturahåndtering. Fælles for alle processerne er, at de kan gøres både nemmere og hurtigere med moderne IT-systemer.

”Mere end 10.000 små og mellemstore håndværkere bruger i dag en eller flere af de fire IT-løsninger, som vi præsenterer på vores Roadshow. Vi ved, at de har sparet mange timer og millioner af kroner ved at implementere vores systemer. Både fordi de undgår dobbeltarbejde, husker at få alle indtægter og udgifter med, og fordi de bliver klogere på deres egen forretning, ” udtaler Peter Haahr.

Brancheforeninger bakker op
Flere af håndværkernes brancheforeninger støtter op om det kommende arrangement, fordi det kan være med til at styrke deres medlemmers forretning. Håndværksrådet, der til dagligt arbejder for at sikre små og mellemstore virksomheder de bedste betingelser for at drive virksomhed, er én af de organisationer, der bakker op om tiltaget.

”Mange af vores medlemmer efterspørger i stigende grad IT. Og vi ser heldigvis en trend i markedet, hvor IT-løsningernes pris og funktionalitet i stigende grad afspejler dagligdagen og vilkårene i små og mellemstore virksomheder. Derfor giver det god mening for os at anbefale deltagelse i dette arrangement”, siger Henrik Lilja hos Håndværksrådet.

Udover Håndværksrådet har Danske Malermestre og Dansk Håndværk også valgt at annoncere det gratis og landsdækkende Roadshow overfor deres medlemmer.

Om arrangementet:
De fire arrangører er revisions- og rådgivningsfirmaet Ernst & Young, regnskabsprogramudbyderen e-conomic, timeregistreringsvirksomheden Intempus og lønsystemet ProLøn.
Roadshowet afholdes d. 9/10, 6/10, 7/10 & 8/10 i henholdsvis Aalborg, Horsens, Odense og København. Hver dag holdes der både et morgen- og et eftermiddagsmøde.
Arrangementet forventes at have mere end 200 deltagende virksomheder.