Find vej: Forside » Artikler » JobTeam Vikar og Rekruttering åbner kontor i Viborg

JobTeam Vikar og Rekruttering åbner kontor i Viborg

Lagt på maler24.dk den 04-01-2017 af malerMaster


JobTeam Vikar og Rekruttering åbner kontor i Viborg.Det nye kontor er målrettet rekruttering til byggeriet, og den daglige leder har selv brancheerfaring:

"Jeg er uddannet håndværker og har boet og arbejdet både i Danmark og udlandet, blandt andet 7,5 år i Norge, to år Grønland og fem år i Tyskland, så jeg ved, hvad kunderne skal bruge", siger Svend Aage Hedensted, der er daglig leder det nye kontor.

Udover arbejdet som håndværker har Svend Aage Hedensted tidligere arbejdet med rekruttering til norske firmaer, samt leveret håndværker til tyske virksomheder.

"I de seneste år har jeg arbejdet med rekruttering af både udenlandsk og dansk arbejdskraft til danske virksomheder hovedsageligt inden for byg og industri", forklarer Svend Aage Hedensted.

Målrettet byggebranchen

JobTeamByg Viborg finder vikarer og kandidater til byggebranchen, uanset om man har brug for ufaglærte eller faglærte inden for byggefaget til fx jord og beton, anlægsarbejde, tømrer, murer, elektriker, malere, vvs, tagdækkere, ventilation montører, blikkenslagere.

JobTeamByg har med stor succes leveret vikar- og rekrutteringsløsninger til små og store virksomheder i Syd-, Midt- og Vestjylland, samt på Fyn og i København igennem mere end 18 år.