Find vej: Forside » Artikler » Ny isoleret tumling-skruetrækker fra Wiha er sikker op til 1000 volt

Ny isoleret tumling-skruetrækker fra Wiha er sikker op til 1000 volt

Lagt på maler24.dk den 27-04-2017 af malerMaster


Som den første af sin slags lancere Wiha en ny 1000V isoleret tumling skruetrækker som beskytter brugeren, ved arbejde i forbindelse med elinstallationer. Softfinish håndtaget og de medfølgende SlimBits måler tilsammen blot 105 mm, og samtidig er tumlingen VDE godkendt til at kunne klare op til 1000 volt.Elektrikere har ofte behov for små, korte håndværktøjer, når de arbejder på steder med meget lidt plads – fx i kabinetter og målerskabe, når der skal fastgøres skruer på maskiner eller opsættes køkkener. En ny, VDE-godkendt Tumling-skruetrækker fra Wiha er kun lidt over 10 cm i længden, men giver alligevel sikkerhed i arbejdet.

”Skruetrækkeren er virkelig bekvem. Den har et godt greb, det er nemt at udskifte de smalle bits, og tumlingen kan komme ind selv de mindste steder. – Og så er det jo helt unikt, at den trods sin størrelse er godkendt op til 1000 volt,” lyder det fra elektriker Allan Søndersted Andersen fra firmaet A-Electric ApS.

Testet ved 10.000 volt – godkendt til 1000 volt
Tumling-skruetrækkerens beskyttende isolering er individuelt testet til at kunne modstå 10.000 volt og har som den første tumling i verden opnået VDE-certificering til sikker brug ved op til 1.000 volt. Det betyder fuld sikkerhed ved skrueopgaver – også når der arbejdes på begrænset plads. Takket være en samlet længde på 105 mm er Stubby’en både funktionel og sikker, så snævre rum og lavt siddende skruer ikke længere er noget problem.

Skabt til elektrikere
” Tumling VDE-skruetrækkeren er udviklet på baggrund at omfattende brugerundersøgelser. I dag arbejder elektrikere tit under ekstremt trange forhold, og vi har spurgt dem, hvad de kunne ønske sig af et håndværktøj i den situation. En lille, handy skruetrækker, der er effektiv i brug – uden at gå på kompromis med sikkerheden – lå højt på ønskelisten. Derfor er vi superglade for nu at kunne præsentere den nye Stubby, som giver helt reelle fordele for elektrikere i hverdagen,” fortæller Morten Andersen, der er General Manager for Wiha Nordic A/S.

Kort og sikker
Tumlingen består af to komponenter: det ergonomiske og glidsikre SoftFinish-håndtag og et sæt med tre slanke SlimBits. Håndtaget griber SlimBit`n med en enkel fastspændingsmekanisme, så det er nemt at skifte.
’SoftFinish® electric slimVario Stubby’, som er tumlingens fulde navn, er kompatibel med de øvrige håndværktøjer fra Wiha slim-familien – og i den nye VDE-certificerede udgave er den kompakte skruetrækker uden sidestykke på markedet: kort nok til specialopgaver under vanskelige forhold, men også sikker i brug takket være den beskyttende isolering.

Om Wiha
Wiha er en af verdens førende producenter af håndværktøj til professionel brug. Wihas innovative sortiment sikrer elektrikere kvalitetsværktøjer af høj, ergonomisk standard, som giver reelle fordele i form af god funktionalitet og dermed øget effektivitet i det daglige arbejde.

Wiha har flere end 800 medarbejdere, som fremstiller og markedsfører mere end 3.500 kvalitetsværktøjer.