Find vej: Forside » Artikler » Puds gør-det-selv-færdighederne af i SILVAN

Puds gør-det-selv-færdighederne af i SILVAN

Lagt på maler24.dk den 13-01-2016 af malerMaster


Har du ikke helt tjek på, hvilke plugs og beslag du skal bruge til at hænge TV’et, yndlingsmaleriet eller hylderne op med - så de bliver hængende Det har du nu mulighed for at lære på SILVANs gratis Gør-Det-Skole, der sætter ophæng i hjemmet på skemaet.Der er nemlig stor forskel på, hvilken type værktøj og tilbehør, du skal anvende til vægge af beton, gips eller træ. I hvert fald hvis du gerne vil have, at det, du hænger op, bliver hængende. Det får du rig mulighed for at høre mere om tirsdag d. 9. februar kl. 18.30 – 21.00, hvor der i samtlige lokale SILVAN byggemarkeder afholdes Gør-Det-Selv-Skole.

Få skærpet dine ophængningsevner
”Mange kender ærgrelsen over et mislykket ophængningsarbejde, fordi man ikke havde helt styr på det praktiske. Ophæng i hjemmet er ellers noget, alle kan udføre med et godt resultat, hvis man er klædt på til opgaven, så derfor vil vi gerne give interesserede muligheden for at få pudset gør-det-selv-færdighederne af”, siger Freddy Lauridsen, administrerende direktør i SILVAN.

Aftenen er tilrettelagt, så SILVAN-medarbejderne viser og gennemgår forskellige typer af gængs vægophæng. Deltagerne får en introduktion til de forskellige materialer, der er nødvendige for at opnå holdbare ophæng og får også lejlighed til at afprøve forskelligt hånd- og elværktøj. Og det er helt i orden at spørge løs undervejs.

Gør-Det-Selv-Skolerne er meget populære, og da der kun er et begrænset antal pladser, er det en god idé at tilmelde sig hurtigst muligt. Hvis holdet er fyldt op, kan du vælge enten at komme på venteliste eller tilmelde dig i en anden SILVAN. Sidste frist for tilmelding er den 26. januar på www.silvan.dk/tilmelding-ophaeng

Om SILVAN
Det første SILVAN byggemarked i Danmark åbnede i Slagelse i 1968. SILVAN er med sine nu 44 butikker og webshop Danmarks største forhandler til private på gør-det-selv markedet. SILVAN og www.silvan.dk er en del af DT Group A/S, som med sine godt 485 forretninger og 10.000 ansatte er Europas største forhandler og distributør af byggematerialer og VVS til professionelle og private.