Find vej: Forside » Artikler » Nye danske kvalitetsvinduer til alle huse opfylder 2020-energikravene

Nye danske kvalitetsvinduer til alle huse opfylder 2020-energikravene

Lagt på maler24.dk den 23-09-2013 af malerMaster

Tinium 2020 fra STM er en af de få vinduesserier i træ/alu, der lever op til fremtidens høje energikrav

Nu er det muligt at vælge
vinduer, der både gør huset smukkere og opfylder Erhvervs- og Boligstyrelsens højeste krav til at spare på energien i fremtiden.

Den nye Tinium 2020-serie fra den danske fabrik STM Vinduer er et komplet program i træ/aluminium: Topstyrede, sidehængte, Dannebrog, bondehus, dreje/kip og flere andre vinduesmodeller, plus facade- og terrassedøre.

Smukt til huset - lunt i fremtiden
De mange modeller betyder, at du kan vælge de vinduer og døre, der tager sig allerbedst ud på dit hus og samtidig være sikker på besparelser i fremtiden, fortæller direktør Finn Methmann fra STM Vinduer. For energimæssigt er Tinium 2020 to skridt foran.

I dag skal nye vinduer leve op til energikravene i Bygningsreglementet BR10. Erhvervs- og Boligstyrelsen øger kravene i 2015 og yderligere i 2020, hvor der slet ikke må være varmetab fra vinduer. De krav opfylder vi allerede nu med hele Tinium 2020-programmet, som er A-mærket, og det er en vigtig fordel for vores kunder.

Mere lys - ingen vedligeholdelse
De nye vinduer har et større lysindfald, fordi profilerne er slankere end normalt. Det får huset til at se bedre ud og giver glæde i hverdagen.

Mere lys er dejligt for atmosfæren i huset og giver gratis energi, når solen skinner, fordi vinduerne holder varmen inde. Samtidig betyder konstruktionen med pulverlakeret aluminium udvendig og træ indvendig, at der i realiteten ikke er nogen vedligeholdelse, siger Finn Methmann.

Øget sikkerhed med i prisen
STM Vinduer leverer Sikkerhedspakke 1 med som standard: Fuldlimede ruder, hagekolver i hærdet stål, sikkerhedsslutblik og skråtstillede skruer gør Tinium 2020 til nogle af markedets mest sikre mod indbrud.

Dansk kvalitet i alle detaljer
Tinium 2020 er dansk produceret - på STM Vinduers fabrik i Rudkøbing på Langeland, hvor kvalitet er tænkt ind i hele forløbet.

Vi bruger kun knastfrit kernetræ, den stærkeste del af en træstamme, fri for skjulte harpikslommer, og alt træ er PEFC-certificeret fra bæredygtige skovbrug, understreger Finn Methmann.

Bearbejdningen af træet sker først på et moderne produktionsanlæg, der sikrer konkurrencedygtige løsninger. Så tager vores fagfolk over og samler vinduerne efter de håndværkstraditioner, der er garanti for kvalitet i alle detaljer. For eksempel er hængslerne nedfældede, og når vi maler mellemsliber vi og maler igen. Det giver en flot og langtidsholdbar finish, der både kan ses og mærkes.