Find vej: Forside » Artikler » Ericsson fremviser 5G-, IoT- og Cloud-innovationer på MWC 2016

Ericsson fremviser 5G-, IoT- og Cloud-innovationer på MWC 2016

Lagt på maler24.dk den 19-02-2016 af malerMaster


Ericssons eksperter vil præsentere en bred vifte af demonstrationer, lanceringer og seminarer i Hal 2, Stand 2N60, Fira Gran ViaHøjdepunkterne inkluderer demonstrationer af fremtidens teknologi såsom 5G radio prototyper, IoT og cloud RAN-demonstrationer, samt tele-haptisk kontrol, 5G cloud- robotteknologi, opkoblet vand og fremtiden inden for selvkørende biler

Besøgende kan også opleve demonstrationer inden for netværk, transformativ IT, medier, industrier og netværkssamfundet (Networked Society)

Ericsson (NASDAQ: ERIC) vil på Mobile World Congress (22.-25. februar) demonstrere hvordan man er i gang med at skabe fremtidens netværkssamfund og vise hvordan det muliggør - for hvert enkelt menneske - at nå deres fulde potentiale gennem teknologi og transformerende industrier og skabe mere værdi i en bæredygtig fremtid.

Nogle af højdepunkter, der kan opleves i Ericssons stand inkluderer:
5G
5G radio prototyper: Fase 2 af Ericssons prisbelønnede 5G Radio Test Bed, som omfatter 5G radio prototyper klar til forsøg blandt operatørerne i 2016, vil vises live og levere førende ydeevne med avancerede funktioner såsom Massive MIMO.
5G til industrien: Ericsson arbejder tæt sammen med partnere om at udvikle 5G- netværk, der opfylder kravene fra industrielle applikationer. Resultaterne af disse samarbejder vil blive præsenteret sammen med koncepter og prototyper, som støtter IKT-transformationen af produktions- og bilindustrien
Tele-haptisk kontrol: Besøgende kan afprøve et prototype-system for semi- autonome, radiostyrede helikoptere. Ved at tilføje haptisk feedback til video og lyd, vil brugeren være i stand til at føle helikopteren bevæge sig og interagere med omgivelserne. Demonstrationen er en del af Ericssons igangværende forskning i de transformative muligheder som 5G tilvejebringer.
Network slicing: Vi skaber et netværk, der kan understøtte flere industrier og vi demonstrerer hvordan - med reference til SK Telecom.
Tingenes internet (IoT)
Cellulær IoT: Ericssons førende Low Power Wide Area (LPWA) cellulære IoT- løsninger vil blive demonstreret live, herunder Narrowband IoT (NB-IoT), LTE-M (Cat M) og EC-EGPRS/EC-GSM (Extended Coverage) til Massive IoT-applikationer. Disse løsninger indgår også i demonstrationer inden for forsyning, transport og landbrug.
IoT-løsninger: Ericsson vil demonstrere hvordan man opbygger og effektivt styrer IoT-netværk, der kombinerer enheder tilsluttet direkte til et 5G-system, samt en demonstration i realtid af Virtual Evolved Packet Core (EPC) til Massive IoT.
Cloud
Hyperscale IT-infrastruktur: The Ericsson Hyperscale Datacenter System 8000 vil
blive demonstreret, sammen med Ericssons nyeste cloud-produkter.
Cloud RAN: Ericsson foretager live Cloud RAN-demonstrationer på eksterne COTS- servere placeret i Sverige. Ericsson præsenterer også den nye Elastic RAN arkitektur, som gør det muligt at få næsten ubegrænsede baseband- sammenkoblinger.
NFV: Ericsson demonstrerer sin rolle i Network Functions Virtualization (NFV), herunder det software-definerede netværk (SDN) og vejen til en 5G-klar core. Produkter der fremvises omfatter vEPC, vIMS og vUDC, samt Ericsson Cloud Manager.
Yderligere højdepunkter på MWC 2016 inkluderer:
Netværk
Wi-Fi-calling og VoLTE: Ericsson vil sammen med de store forhandlere præsentere
de nyeste tjenester rettet mod forbrugere og virksomheder.
Gigabit LTE: Ydeevne på netværk og enhed på op til 1Gbps vil blive demonstreret live ved hjælp af en kombination af 3 Component Carrier Aggregation, 4X4 MIMO og 256 QAM.
Indendørs små celler: Ericsson vil demonstrere et nyt indendørs radio-baseret planlægningsværktøj designet til at hjælpe operatørerne med kraftigt at reducere service-frekvensen for indendørs løsninger, herunder Ericsson Radio Dot System og Pico RBS.
App Experience Optimization: En ny tjeneste vil blive præsenteret som gør det muligt for operatørerne at forstå, hvilke faktorer der betyder mest for forbrugerne, hvordan man måler dem, og hvordan man efterfølgende kan forbedre netværks- ydeevnen de relevante steder.
3Gs ydeevne og effektivitet: Ericsson fremviser nyskabelser ved 3G WCDMA, herunder Flow of Users, Zero Touch og Intelligent Antenna Sharing, som gør det hurtigere og mere omkostningseffektivt for operatørerne at bringe mobilt bredbånd til alle.
Transformativ IT
Digital transformation: Ericsson fremviser BSS-software som understøtter fleksible
digitale driftsmodeller.
Medier
Time-shifted video: Ericsson vil præsentere en Cloud DVR-løsning, der gør det muligt for operatørerne at flytte lagring- og optagelses-processer til et netværks- driftscenter eller Cloud.
Industrier
Finansielle tjenester på mobilen: Ericssons Interconnect-løsninger vil blive præsenteret, som sikrer interoperabilitet mellem udbydere af Mobile Wallet og de etablerede betalingssystemer.
Soldrevet bil: Ericsson vil demonstrere hvordan en applikation baseret på Connected Traffic Cloud hjalp Solar Team Eindhovens bil, Stella Lux, til at vinde Cruiser Class of 2015 World Solar Challenge - et 3000 kilometer langt løb på tværs af den australske outback.
Selvkørende biler: Ericsson støtter Volvo Cars' Concept C26, der udforsker forbrug af medier i selvkørende biler, og den nyligt lancerede Volvo S90 med dens brancheførende infotainment og opkoblede tjenester. Begge udstilles på MWC.

Ericsson på Mobile World Congress 2016 (http://www.ericsson.com/events/mwc2016/)
Ericsson vil under Mobile World Congress 2016 i Barcelona fremvise deres unikke indsigt i industrien, de nyeste innovationer og inspirerende diskussioner der vil muliggøre nye forretningsmuligheder.

Vi befinder os midt i transformationen af vores samfund, hvilket vi kalder “netværkssamfundet” (Networked Society): Et samfund, hvor mobilitet, bredbånd og cloud-løsninger muliggør for hver enkelt person og industri at nå deres fulde potentiale. Mulighederne findes overalt og virksomhederne transformerer sig løbende efter den rolle de har valgt at spille i værdikæden og økosystemet i netværkssamfundet.

Mød os i vores hal under MWC (hal 2, stand 2N60) for at høre om 5G, Tingenes Internet (IoT) og cloud-løsninger, og for at debattere hvilke konsekvenser den digitale transformation kan have på mennesker, erhvervslivet og samfundet.

NOTER TIL REDAKTØRER
Download billeder og video i høj kvalitet på www.ericsson.com/press

Ericsson er drivkraften bag Networked Society og verdens ledende inden for kommunikationsteknologi og -tjenester. Vores mangeårige samarbejde med alle verdens førende teleoperatører betyder, at mennesker, industri og samfund i dag kan udnytte deres fulde potentiale og skabe en mere bæredygtig fremtid.

Vores tjenester, software og infrastruktur - specielt inden for mobility, bredbånd og cloud - muliggør at teleindustrien og andre industrier kan forbedre deres forretning, øge effektiviteten, forbedre brugeroplevelsen og udnytte nye muligheder.

Med ca. 115.000 medarbejdere og kunder i 180 lande kombinerer vi global tilstedeværelse med teknologi og lederskab inden for service. Vi yder support til netværk, som forbinder mere end 2,5 mia. abonnenter. 40% af verdens mobiltrafik går gennem Ericssons netværk og vores investeringer i research og udvikling sikrer, at både vores løsninger og vores kunder fortsat indtager en førerposition.

Ericsson blev grundlagt i 1876 og har hovedkvarter i Stockholm, Sverige. I 2014 udgjorde den totale omsætning SEK 228 milliarder (USD 33,1 milliarder). Ericsson er børsnoteret på NASDAQ OMX i Stockholm og på NASDAQ i New York.