Find vej: Forside » Artikler » Carsten Holm A/S bygger nyt domicil

Carsten Holm A/S bygger nyt domicil

Lagt på maler24.dk den 19-05-2016 af malerMaster


Stigende efterspørgsel i indland og udland har givet pladsproblemer for Carsten Holm A/S, der udvikler, producerer og markedsfører pakninger og tætninger, derfor mere end fordobler de nu deres kvadratmeter i nyt domicil i Ringe på Fyn.Flytter til 14.790 km2 stor grund i Ringe . Der er godt gang i salget og produktionen af pakninger og tætninger hos Carsten Holm A/S i Ringe på Fyn. Faktisk så godt, at virksomheden nu bygger nyt domicil. Som Carsten Holm grundlægger af Carsten Holm A/S selv udtrykker det: ”snebolden har bare trillet derudaf siden grundlæggelsen i 1979”.

Den lille fynske virksomhed har vokset sig til en international virksomhed, og det kan mærkes på pladsen, som efterhånden er blevet trang. Derfor har virksomheden nu købt en 14.790 km2 stor grund i Ringe, ud til Svendborg Motorvejen, hvor der skal bygges et nyt domicil på 3210 km2.

Det nye domicil skal fremtidssikre den fynske virksomhed. “Vores øgede aktivitet gør, at pladsmangel på lageret og administrationen begrænser vores fortsatte vækst.“ fortæller Ulrik Holm, som er direktør og anden generation i Carsten Holm A/S. Virksomheden, som lige nu har adresse fire forskellige steder i Ringe, kan med det nye domicil nøjes med èn adresse. ”Vores udvikling – og den måde vi driver virksomheden i dag – har gjort, at vi har behov for at ændre virksomhedens konstellation. Det giver god mening at samle alle vores aktiviteter i et nyt domicil, så der opnås en bedre synergi mellem de forskellige afdelinger” fortæller Ulrik Holm.

Nye udviklingsmuligheder
De nye omgivelser skaber nye muligheder for Carsten Holm A/S. Domicilet skal stå færdigt i udgangen af 2016, og den store grund betyder, at det er en fremtidssikret løsning, idet det er muligt at bygge til på grunden. De nye omgivelser kommer også til at rumme muligheder for at udvikle forretningen yderligere blandt andet et temperaturstyret målerum, der skal sikre endnu mere præcise målinger. “Verden omkring os har forandret sig, hvilket også gør, at vi skal følge med og tilpasse os den teknologiske udvikling for at være konkurrencedygtige” fortæller Ulrik Holm.

Drøm blev til virkelighed
Historien om Carsten Holm A/S, startede for godt 37 år siden ved den dengang 27 årige Carsten Holm, som havde en iværksætterdrøm. Hjemme fra privatadressen begyndte han at købe og sælge pakninger og tætninger og siden da har det taget om sig. Iværksætterdrømme udviklede sig til en profitable lille fynsk virksomhed til i dag at være en succesfuld international virksomhed. Det har gennem tiden krævet flere udvidelser på grund af pladsproblemer, men med det nye domicil er der plads til, at snebolden kan fortsætte med at rulle og virksomheden kan udvikle sig yderligere. “Vi glæder os til at have pladsen, og de muligheder den tilbyder, til at kunne udvikle vores produkter så vi fortsat kan tilbyde