Find vej: Forside » Artikler » Trappefabrik kaster sig over industrilakering

Trappefabrik kaster sig over industrilakering

Lagt på maler24.dk den 27-12-2013 af malerMaster

VejleTrappen etablerer lakeringsafdeling, der også maler for andre håndværksvirksomheder.
I den ene ende af sin store lagerbygning på Rørhaven i Vinding har VejleTrappen netop etableret egen lakeringsafdeling med sprøjteanlæg til vandbaserede produkter, tørrerum samt alle nødvendige foranstaltninger som fx passende udsugning.

– Efter overtagelsen af JLH Trapper er der så meget malerarbejde, at vi med fordel kan udføre det selv. Dermed får vi også øget fleksibilitet og kortere leveringstider. To af vores folk er blevet uddannet i industrilakering, og ud over at male dele til egne trapper benyttes anlægget også til underleverandørarbejde. Eksempelvis lakerer vi dørkarme, fodlister, radiatorskjulere og vinduesbundstykker for andre håndværksvirksomheder, fortæller fabrikant, ingeniør Henrik Jensen fra VejleTrappen.

Fakta:

VejleTrappen, der er en del af Byggefirmaet Ove Jensen A/S, har mere end 30 års erfaring med at fremstille individuelt tilpassede trætrapper. Fabrik og showroom er beliggende i industrikvarteret i Vinding tæt ved motorvejsafkørsel Vejle S. Virksomheden er tilsluttet Dansk Trappefabrikant Forening samt Dansk Trappe Kontrol. www.vejletrappen.dk