Find vej: Forside » Artikler » Sprosser eller ej?

Sprosser eller ej?

Lagt på maler24.dk den 14-05-2015 af malerMaster


Overvejer du vinduer med sprosser Få fagmandens tip til hvordan du nemmest afgør, om de nye vinduer skal have sprosser eller ej.Malertape er løsningen

Vinduer med sprosser er især populære i fritidshuse, bondehuse og i villaer, der er bygget i såkaldt palæstil. Her er de sprossede vinduer med til at understege helhedsindtrykket af huset og give en helt særlig stemning, men det kan være et stort spring at gå fra almindelige vinduer til vinduer med sprosser, hvilket gør, at mange bliver usikre på beslutningen.

Hos Jydsk Vindueskompagni, der sælger danskproducerede vinduer, oplever de også, at valget skaber usikkerhed, men de har et råd, som gør det lettere for kunden at træffe den endelige beslutning.

- Vi råder kunden til at købe en rulle malertape i cirka samme bredde, som de sprosser der påtænkes. Ved at sætte malertapen på vinduerne får man nemlig en god fornemmelse af, hvordan det bliver at kigge ud gennem de sprossede vinduer, lyder det fra Jydsk Vindueskompagnis direktør, Arne Andersen, der tilføjer

- På den måde kan man blandt andet se, om de påtænkte sprosser ender med at sidde i øjenhøjde, hvilket vil være et irritationsmoment for de fleste. En mulig løsning i sådan et tilfælde kan være at vælge en smallere sprosse end først beregnet.

Påsætning af malertape kan umiddelbart lyde som et meget simpelt råd, men hos Jydsk Vindueskompagni får de gode tilbagemeldinger fra kunderne.

- Vinduer skal holde mange år, så det er vigtigt, at kunderne bliver glade for slutresultatet, og vi oplever, at malertapen er medvirkende til, at kunderne føler sig mere trygge ved det endelige valg, runder Arne Andersen af.