Find vej: Forside » Artikler » Årets Unge Erhvervsleder på Amager 2014 er fundet

Årets Unge Erhvervsleder på Amager 2014 er fundet

Lagt på maler24.dk den 01-11-2014 af malerMaster

Tillykke til Årets Unge Erhvervsleder på Amager, tømrermester Jens Goodman. Det var en glad Jens Goodman, der onsdag 29. oktober modtog prisen som Årets Unge Erhvervsleder på Amager 2014. Prisen er en anerkendelse af godt lederskab og tildeles af JCI Amager i samarbejde med Amager Erhvervsråd. Det var en glad Jens Goodman, der onsdag 29. oktober modtog prisen som Årets Unge Erhvervsleder på Amager 2014. Prisen er en anerkendelse af godt lederskab og tildeles af JCI Amager i samarbejde med Amager Erhvervsråd.

Igen i år var der et stærkt felt af gode kandidater til titlen som Årets Unge Erhvervsleder på Amager. Det var derfor en hård opgave for dommerne at finde vinderen.

Valget faldt på tømrermester Jens Goodman fra GoodmanService. Dommerne lagde især vægt på hans omsorg for og ægte interesse i sine ansatte og hans engagement i lokalsamfundet kombineret med hans vision om at ændre billedet af håndværkere og om at skabe en moderne håndværkervirksomhed. En vision, han er godt på vej til at virkeliggøre. GoodmanService blev således kåret til Årets Tømrervirksomhed i 2013 blandt 2500 kandidater.

Med titlen som Årets Unge Erhvervsleder på Amager går han videre til den nationale kåring af Årets Unge Erhvervsleder i Danmark 2014, der finder sted i Århus 19. november.

Årets kandidater spændte fra selvstændige håndværkere over NGO’ere og it-entreprenører til afdelingledere i store konsulenthuse, og de eksemplificerede således spændvidden i Amagers erhvervsliv.

De øvrige indstillede var Peter Dalbro Lakner (Malermester Lakner), Majbritt Skov (Rambøll Management Consulting), Mikael Breinholst (Amakitu ApS) og Joachim Maxen (Sex & Samfund).

Hvad er Årets Unge Erhvervsleder
Årets Unge Erhvervsleder er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor JCI kårer en ung erhvervsleder i forskellige byer i Danmark. Vinderne fra de deltagende byer går videre til den nationale kåring af Årets Unge Erhvervsleder i Danmark 2014. På Amager arrangeres kåringen i samarbejde mellem JCI Amager og Amager Erhvervsråd.

Med kåringen af Årets Unge Erhvervsleder Amager 2014 ønsker JCI Amager at sætte fokus på vigtigheden af unge dygtige ledere og at anerkende dem, som gør en særlig positiv indsats for deres virksomhed, dens medarbejdere og de nære omgivelser.

Det er et krav at kandidaten har ledelsesansvar for andre mennesker i sit professionelle virke, og på udnævnelsestidspunktet er mellem 18 og 40 år. Et dommerpanel bestående af fremtrædende erhvervsfolk udpegede vinderen blandt alle indstillede kandidater. Vinderen fortsætter til den nationale kåring med chancen for at blive Årets Unge Erhvervsleder i Danmark 2014.

Vedhæftet:
Foto af vinderen af Årets Unge Erhvervsleder på Amager 2014 tømrermester Jens Goodman (m) sammen med formand for Amager Erhvervsråd Hugo Andersen og formand for JCI Amager Gitte de Linde. Fotoet kan anvendes frit.